Velashape

është një trajtim jo-invaziv i trupit që redukton periferinë dhe celulitin. VelaShape ju mundëson të arrini në mënyrë të sigurt një trup të tonifikuar, të konturuar dhe të formësuar mirë në 3 seanca trajtimi; duke ju bërë të dukeni dhe të ndjeheni më rinorë. VelaShape siguron rezultate dramatike pa kohëzgjatje ose siklet të konsiderueshme. Teknologjia VelaShape kombinon dritën infra të kuqe, energjinë e frekuencës radio-polare me dy polar dhe vakumin, të cilat shkaktojnë ngrohje të thellë të qelizave yndyrore, indin lidhës të tyre rrethues dhe fibrat e kolagjenit. Ky lloj i ngrohjes dhe vakumit efikas stimulon rritjen e kolagjenit dhe elastinës së re dhe më të mirë e cila rezulton në ulje të lokalizuar në lagështinë e lëkurës, vëllimin e trupit dhe një përmirësim të përgjithshëm në strukturën e lëkurës.

Zonat e trajtimit të celulitit mund të jenë në qafë (nën mjekër), krahët, kofshët, vithe, krahë dhe bark. VelaShape nuk është një trajtim për humbjen e peshës. VelaShape përdor një kombinim të teknologjive për të konturuar trupin tuaj, duke zvogëluar pikat e problemeve që dieta dhe ushtrimet nuk mund të arrijnë.

Shërbime të Tjera