Radiofrekuenca

Shtrëngimi i lëkurës me radio- frekuencë është një teknikë estetike pranë klinikës estetike Gen-O-Time e cila përdor energjinë e frekuencës radio (RF) për të ngrohur lëkurën me qëllim të stimulimit të prodhimit të kolagjenit, elastinës dhe acidit hialuronik të lëkurës, në mënyrë që të zvogëlohet shfaqja e linjave të imëta dhe lëkurës së lirshme. Procesi ofron një alternativë për operacionet e plastike dhe kozmetike. Aktualisht, përdorimet më të zakonshme të pajisjeve me bazë RF janë për të menaxhuar dhe trajtuar jo-invizivizht shtrëngimin e lëkurës (duke përfshirë barkun, kofshët dhe krahët), si dhe uljen e rrudhave,  përmirësimin e celulitit dhe konturimin e trupit.

Duhen afërsisht 30 minuta për të trajtuar një fytyrë të tërë dhe sikleti i vetëm është ndjenja e nxehtësisë në lëkurë. Ju do te vereni nje eferkt të menjëhershëm të fibrave të kolagjenit, kështu që është e preferueshme ta aplikoni para një eventi. Ajo vazhdon të promovojë prodhimin e kolagjenit gjatë katër-gjashtë javëve pas trajtimit.

Shërbime të Tjera