Presoterapi

është një trajtim mjekësor dhe bukurie që promovon qarkullimin limfatik duke përdorur presionin e ajrit në pjesë të ndryshme të trupit. Duke alternuar midis ngjeshjes dhe dekompresionit, ajo stimulon në mënyrë efektive sistemin limfatik. Ju mund të shijoni shumë përfitime pozitive për shëndetin dhe bukurinë nga aplikimi i valëve të presionit. Do të shihni përmirësime në çrregullimet e sistemit të qarkullimit të gjakut dhe çështjeve venoze si variçet, këmbët e lodhura dhe gjymtyrët e rënda. Trajtimi gjithashtu stimulon sistemin imunitar, duke ngritur mbrojtjen tuaj kundër patogjenëve, dhe madje mund t’ju ndihmojë të ulni presionin e gjakut nëse keni hipertension.

Presoterapia gjithashtu mund të ndihmojë në problemet e tretjes; kur trajtimi aplikohet në bark ai stimulon kalimin e zorrëve dhe lehtëson problemet e konstipacionit. Është e përsosur për tonifikimin e muskujve dhe nyjeve. Por është gjithashtu relakson muskujt, duke ulur lodhjen e muskujve dhe duke parandaluar dhimbjen dhe ngërçet. Për më tepër, forcon indet lidhës, lehtëson stresin dhe tensionin dhe zvogëlon spazmat e muskujve.

Shërbime të Tjera