Mesoterapi për Dobësim

Mesoterapia është një teknikë që përdor injeksione të vitaminave, enzimave, hormoneve dhe ekstrakteve të bimëve për rinovimin dhe shtrëngimin e lëkurës, si dhe për të hequr yndyrën e tepërt. Mesoterapia është një alternative jo kirurgjikale e liposuction për meshkuj dhe femra. Shumë pacientë mund të humbasin 2-5 inch në zonën e trajtuar. Mesoterapia mund të përmirësojë pamjen e meshkujve dhe femrave të të gjitha moshave, ndërsa rrit vetëvlerësimin. Kjo procedurë nuk është për njerëzit obez. Ajo nuk zëvendëson asnjë regjim normal të dietës dhe fitnesit të duhur; megjithatë, Mesoterapia mund të ofrojë ndihmë për shpërndarjen e depozitave të tepërta të padëshiruara në shumë zona të trupit.

Koha mesatare e trajtimit 20-50 minuta dhe ju mund të ktheheni në punë ose në aktivitetet tuaja normale menjëherë. Zakonisht, 2 deri në 4 trajtime kërkohen në interval prej 2 deri në 4 javë. Në varësi të zonës së problemit, numri i procedurave mund të rritet. Për shkak se trajtimet mezoterapi për humbje peshe nuk prodhojnë ndryshime drastike, rekomandohet në përgjithësi për pacientët që kërkojnë pak ulje të yndyrës në zona specifike, si dhe konturimin e trupit.

Shërbime të Tjera