Mesoterapi anti-Strija

Mesoterapia zgjidh në mënyrë perfekte shumë çështje si strijat, celuliti dhe plagët. Mesoterapia përfshin një efekt ngritës pa dëmtuar lëkurën, gjë që e bën atë të fortë dhe të butë. Shenjat e strijave janë shirita linearë ose shirita fusiform me gjerësi 1 mm deri në 1 cm, të vendosura në mes të epidermës dhe hipodermës. Kur ato shfaqen, ato janë me ngjyrë të kuqe-vjollcë, të lëmuara dhe të tendosura, duke treguar një fazë inflamatore që i ngjan plagëve në gjatësi. Ata zbehen me kalimin e kohës për tu bërë të bardhë dhe me perla, pothuajse në të njëjtën ngjyrë si lëkura.

Trajtimi i strijave me anë të mesoterapisë në klinikën estetike Gen-O-Time ka për qëllim stimulimin e funksionimit të fibroblastit, për të bërë aktivizuar kolagjenin dhe elastinën. Kjo mund të jetë një kurë por edhe trajtim parandalues. Mesoterapia realizohet me anë të aplikimit me shiringë të vitaminës C, magnezit apo edhe të përbërësve të tjerë.

Shërbime të Tjera