Mesoterapi anti-Celulit

Mesoterapia zgjidh në mënyrë perfekte shumë çështje si celuliti, strijat dhe plagët. Mesoterapia përfshin një efekt ngritës pa dëmtuar lëkurën, gjë që e bën atë të fortë dhe të butë. Mesoterapia është një teknikë që përdor injeksione të vitaminave, enzimave, hormoneve dhe ekstrakteve të bimëve për rinovimin dhe shtrëngimin e lëkurës, si dhe për të hequr yndyrën e tepërt. Mesoterapia anti-celulit është një nga teknikat më të efektshme dhe një nga trajtimet më të njohura estetike për zbutjen e celulitit. Pas një seri seancash të trajtimit antitelulit, lëkura bëhet e lëmuar, fleksibël dhe e fortë.

Mesoterapia anti-celulit është një sistem i dorëzimit të gjilpërave për shpërndarjen e saktë të një përbërësi të veçantë direkt në indet e prekura nga celuliti. Trajtimi bazohet në një mesokoktail të përgatitur nga përbërës të zgjedhur me kujdes për të stimuluar metabolizmin dhe për të përmirësuar mikrocirkulacionin. Doza të vogla të këtij përbërësi injektohen nën lëkurë duke përdorur gjilpëra të imëta. Këto mikroineksione administrohen çdo disa centimetra në të gjithë zonën e prekur nga celuliti.

Shërbime të Tjera