Maska Casmara

Përdorimi i maskave Peel-off Casmara pas aplikimit të PRP, Mezoterapia, Lazer i pjesshëm, Roller, Dermabrasion, Padding, PDO dhe Chemical Peeling, falë efektit të ftohjes, qetëson lëkurën dhe ndihmon në rritjen e efektit të trajtimeve. Maska ul temperaturën e lëkurës në 6 °. Nuk është e nevojshme të pastrohet lëkura pas aplikimit të maskës. Me këtë maskë është e mundur që të mbulohen sytë dhe buzët plotësisht dhe të arrijnë zonat që maska ​​të tjera nuk mund të arrijnë dhe të sigurojnë efekt.

Maskat Casmara janë të përshtatura për çdo tip lëkure dhe problematike që ajo shfaq. Për të zgjedhur maskën që është më e përshtatshme për lëkurën tuaj, ju duhet të konsultoheni me estetistët e klinikës estetike Gen-O-Time.

Shërbime të Tjera