HIFU – lifting i Fytyrës

Trajtim i fokusuar me ultratinguj me intensitet të lartë (HIFU) është një trajtim relativisht i ri kozmetik për tërheqjen e lëkurës që disa e konsiderojnë një zëvendësim jo-invaziv dhe pa dhimbje për ngritjen e fytyrës. Ajo përdor energji me ultratinguj për të inkurajuar prodhimin e kolagjenit, i cili rezulton në lëkurë më të fortë. Studimet klinike kanë gjetur që HIFU është i sigurt dhe efektiv për ngritjen e fytyrës dhe rafinimin e rrudhave. Pacientët kanë arritur të përftojnë rezultate në disa muaj pas trajtimit, pa rreziqet që lidhen me operacionin. Rritja e kolagjenit rezulton në burim të besueshëm të një lëkure më të fortë dhe me më pak rrudha. Kjo proçedurë funksionon më mirë tek pacientët mbi 30 vjeç.

Njerëzit me lëkurë të ekspozuar gjatë nën rrezet e dëmshme ose me një shkallë të lartë të lëkurës së varur mund të kenë nevojë për disa trajtime përpara se të shohin rezultate. Ju mund të ndjeni shqetësime të lehta gjatë një procedure HIFU. Disa pacientë e përshkruajnë atë si pulsime të vogla elektrike ose një ndjesi të lehtë me gjëmba. Menjëherë pas trajtimit, mund të pësoni skuqje të butë ose ënjtje, e cila do të zvogëlohet gradualisht gjatë orëve të ardhshme.

Shërbime të Tjera