Hidrofacial

Trajtimi HydraFacial fillon me pastrimin e qelizave të vdekura të lëkurës dhe sebumin e tepërt nga lëkura. Një përzierje e acideve salicilik dhe glikolik aplikohet në lëkurë për të eleminuar çdo papastërti dhe vaj mundëson bllokimin e poreve. Trajtimi HyraFacial mund të përmirësojë lëkurën tuaj në shumë mënyra. Përfitimet e saj të shumta përfshijnë një pamje më të hidratuar, të ndritshme, të shëndoshë dhe të pastër. Mund të përmirësojë gjithashtu shenjat e plakjes. Trajtimi zvogëlon linjat e imëta dhe rrudhat, rrit qëndrueshmërinë, tonin e njëtrajtshëm, strukturën, pikat e zaza dhe zvogëlon poret e zmadhuara.

HydraFacial është nje trajtim i përshtatshëm për pothuajse çdo moshë dhe lloj lëkure. Ky trajtim është i mirë për adoleshentët me puçrra, të rriturit me puçrra, rrudha dhe hiper-pigmentim, dhe për pacientët me dëmtime nga dielli dhe madje edhe njolla. HydraFacial Ka për qëllim të përmirësojë pamjen e lëkurës me kalimin e kohës dhe sugjerohet trajtim çdo katër deri në gjashtë javë. Ju mund të kombinoni serumet e përdorura gjatë trajtimit për të synuar në mënyrë specifike shqetësimet në lëkurën tuaj, siç janë plakja ose aknet. Dermatologu apo estetisti juaj mund të ofrojë shtesë trajtimi si maska LED që do ta gjeni në klinikën estetike Gen-O-Time.

Shërbime të Tjera