FUE – transplant i Flokëve

Nxjerrja e njësive folikulare (FUE) është një teknikë e transplantimit të flokëve që konsiderohet të jetë një opsion shumë i popullarizuar në mesin e të gjitha trajtimeve. Proçedura e transplantimit të flokëve FUE është një teknikë ku sasia e kërkuar e grupimeve të flokëve të 1, 2, 3 ose 4 qimeve të quajtura shartime të njësisë folikulare nxirren nga zonat e te mbushura me floke të pacientit dhe më pas transplantohen në zonat e rrallimit të kokës se pacientit.

Një procedurë e FUE e transplantit të flokëve siguron një pamje natyrale dhe zona e dhuruesit në pjesën e prapme të kokës shfaqet kryesisht e pandryshuar. Ashtu si në çdo procedurë kirurgjikale, është e rëndësishme që të zgjidhni një mjek me përvojë, të specializuar në fushën e restaurimit kirurgjik të flokëve. Ne në klinikën estetike Gen-O-Time ju ofrojmë konsulta dhe trajtime me mjekë të specializuar dhe raste të suksesshme nga Turqia.

Shërbime të Tjera