Dermapen

Ndërsa vitet kalojnë, do të vërejmë shfaqjen e linjave të imëta dhe rrudhave në fytyrë për shkak të prishjes së kolagjenit dhe elastinës në lëkurën tonë. Ju do të dëshironi që lëkura juaj të ketë një pamje më të re e cila është pa rrudha dhe linja të imta. Për këtë, duhet të provoni trajtimin kozmetik të fytyrës Dermapen të ofruar nga klinika estetike Gen-O-Time, që do t’ju ndihmojë të trajtoni shenjat e plakjes duke ndihmuar prodhimin e kolagjenit dhe elastinës. Duke qenë trajtimi i avancuar për lëkurën do të zvogëlojë shfaqjen e rrudhave, vijave të imëta, dhëmbëzimit, dëmtimit të diellit, përmirëson tonin e lëkurës dhe strukturën, dhe do t’ju ofrojë shkëlqim dhe lëkurë më të butë. Ndërsa trajtimi përmirëson aftësinë e lëkurës tuaj për të vetë-riparuar duke prodhuar kolagjen dhe elastinë të re, do të shihni rezultatet të jashtëzakonshme. Do të keni lëkurë më të fortë dhe rinore me këtë trajtim të sigurt dhe pa kimikate.

Dermapen përbëhet nga gjilpërat shumë të vogla me të cilat kryhet trajtimi, ka shumë njerëz që kanë frikë se gjilpërat mund t’i dëmtojnë ato. Por, në të vërtetë, është thjesht një mit. Përdorimi i Dermapen thjesht do t’ju japë ndjesinë e prekjes dhe nuk do të ndjeni dhimbje fare. Thjesht do të keni skuqje të përkohshme për gati 1-2 orë pas aplikimit.

Shërbime të Tjera