Na shkruani

Na Kontaktoni

Klinika estetike Gen-O-Time ofron shërbime të kirurgjisë estetike, trajtime fytyre dhe trupi dhe depilime me laser Alexandrite. Misioni ynë është t’u ofrojmë klientëve tanë rezultate të kënaqshme, siguri, privatesi dhe profesionalizëm.

Vizitoni klinikën tonë nga e Hëna – të Shtunë, në oraret 09:00 – 20:00,
ose na kontaktoni në telefon apo e-mail.

Rruga Ismail Qemali Nr. 20, Kati 2, Ish Blloku; përballë Vilës Enver Hoxha, Tirana, 1019, Albania
+355 67 522 6666